Tack vare Wester Byggservice kan jag nu få mycket besök!

Hej hopp! Jag hoppas att ni mår bra? Jag har fått mycket frågor angående min gäststuga och jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg här och nu och berätta lite vidare om detta och det som ni frågat och undrat över! Jag bor ju i Kungälv där jag också har en gäststuga där mina vänner kan bo i när de kommer och hälsar på och vill stanna en lite längre period eller i flera dagar åtminstone.

Jag fick hjälp med att bygga och fixa den här gäststugan från företaget och firman som då heter Wester Byggservice som är en byggfirma och ett företag som hjälper till med olika typer och sorter av byggarbeten och bygguppdrag i till exempel då Kungälv, men även i Ale kommun och i Partille. Jag skulle inte ha haft den här gäststugan och kunnat ta emot alla mina gäster så varmt och välkomnande på det sätt som jag nu gör, om det nu inte vore för Wester Byggservice! Jag rekommenderar alla er som vill ha hjälp av en riktigt bra byggfirma att vända er till Wester Byggservice som verkligen är så himla duktiga! Hoppas att detta kunde vara till någon hjälp! Jag hoppas att ni fortsätter att skriva och kommentera om ni undrar något mer! Kram på er!