Huset är som nytt

Tjena! Hoppas ni mår bra. Jag ser att ni har undrar mycket angående mitt hus! Ja, det är rätt så självklart och uppenbart att jag bytt färg, men det är inte ett helt nytt hus! Jag lovar. Inte än i alla fall. Jag tänkte faktiskt börja renovera och bygga om en hel del och även förnya insidan av huset, men just nu så tänkte jag att jag skulle berätta om vad jag gjort! Jag anlitade faktiskt en målare på Rista Måleri som är ett företag och en målerifirma som erbjuder målerihjälp till oss som då kanske bor i Strängnäs, som jag dessutom då gör. Så jag har alltså målat om huset! Det är inget helt nytt hus, men det är nymålat!

Jag är väldigt nöjd med detta företag och den här målerifirman som då heter och kallar sig för Rista Måleri. De var väldigt snabba och jag blev förvånad för jag hade räknat mig med att detta skulle vara ett projekt som skulle ta mycket lång tid och många dagar och pågå en längre period. Jag blev helt positivt överraskad angående och av detta. Nu kan jag fokusera på insidan av huset istället! Stort tack till det här företaget och den duktiga målare som jag fick hjälp av! Jag hoppas att detta kan vara som ett litet tips till flera av er där ute som vill få hjälp med något att måla om. Ta hjälp av Rista Måleri vet jag! Otroligt duktiga!